ama forumda geçen sene 100 kelimesi 3 liradan yazı yazılıyorsa bu sene 3.1 TL olacak diye bir kural yok. 3 lira olan bir ürüne %25 zam yapıp 4 liraya yakın fiyatlar çıkıyor.
Fakat 3000 lira olan kiraya %25 aynı şey değil.

Ev sahiplerini korumayan bir sistem varken bunu bilerek ev sahiplerinin sırtına çıkmaya çalışanlar var.
Mülteciye yabancıya döviz bazlı kira veren ev sahiplerini örnek vererek bunları gözardı edemeyiz. Ben etmiyorum en azından. O adam zaten ***********.

Biliyoruz ki bu %25 zam olayı kötü ekonomi sonucunda artan kiraları durdurma çabası. Peki ev sahibinin suçu ne? Zarar ettiğini bilerek sömürmenin ne alemi var?

Geçen biri yanlış fiyat vermişti bir sitede. Bu forum değil miydi o ilanı sömürüp ben 100 tane aldım ben 1000 tane aldım diyen? Aynı üyeler işte.

Bu %25 olayının doğru olmadığını herkes biliyor. Herkes yasalar böyle diye cebine fayda sağlamanın derdinde.

Muz cumhuriyeti değil diye maymunlar cehennemine çevirdiler haberleri yok.
ademkilic adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet maalesef. Fakat şöyle bir durum da var, nasıl forumda alt limit belirlenen hizmetler söz konusu ise ve bu alt limitin altına satış yasak ve katı kurallar da varsa, insanlar da doğal olarak mevcut zam oranını kullanıp kiraya zam yapıyor. Burada kiracı suçlu olmuyor maalesef.

Sorun kökten çözülmesini sürece bu süreçler devam edecek.