şöyle bir konu var, adam size bu iş için 1500$ istediğini söylememiş. ben en az 1500$ + kdv olan işler üzerine çalışıyorum demiş. sen şansını zorlamışsın açıkçası böyle ukala bir tavrı ne diye geyik kategorisine açtın anlamadım.
bir iş sahibi olarak benim de kabul etmediğim işler ve fiyatlar olabiliyor. bu benim tercihim çünkü benim vaktim önemli. böyle ufak tefek işler vakit harcanası şeyler değil. büyük işler ile uğraşan biri tabii ki böyle şeyleri küçük görecek.
açıkçası ben sizle bu tavrınızın üzerine daha da görüşmem ve direk engellerdim. o görüştüğünüz vakit bile kıymetli insandan çaldığınız. yaptığınız şey ayıp.
13 senelik üyesiniz, görünüşe göre hostingcisiniz, ancak hala ticareti öğrenememişsiniz.
madem örnek ile anlıyorsunuz, herhangi biri gün içerisinde sakince çayınızı içerken yani müşteri dükkanınıza geliyor ilgileniyorsun anlatıyorsun en son diyor ki fiyatı ne kadar, bu ürün neden bu kadar. Onun o kadar olmasının bir sebebi var. Adamın sattığı ürünün ederi o. Müşteriye düşmüyor o ürünün ederini sorgulamak. Burada yağ makarna satmıyoruz. Sen marka kıyafetler için fark ödüyorsun da, her insan tek tip mi çalışacak. Anlamı yok

- Vakit
- Sağlık
bunların sermaye olduğunu kavrayan en azından bir yolu yarıladı.
Anlayacağın o adam senin benim gitmediğim starbucks.