Ogmios adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şu seçim geçsin hele de kanunlara uyarız cümlesini kuran bir adama diyecek tek bir kelimem yok.
Kimin gücü kime yeterse. Hodri meydan oldu ülke.
Güzel hocam, yada abicim mi diyeyim artık yaşın kaç bilmiyorum. Empati kurarsan bizim paragöz olmadığımızı göreceksin. Senin bu vatandaşının her hakkını savunan hükümetin eve giren gıdaya da bir el atsın sana, versin abi kanun bak çıkıyor bir günde, hadi buna da çıkarsın? Bir beyaz eşya 25 k olmuş. Çıkarsın kanunu teneke ya ne değişti? Teröristlere, fırsatçılara el atsın. Atamıyor mu? Niye, soruyorum niye ? Ev 2 milyon oldu hadi koy sınırı niye yapamıyorsun? Hepsini sözde hallediyordu değil mi? Ver yetkiyi diyordu, uçuyorduk kaçıyorduk. Şimdi benim dogalgazım kışın 1.5k geliyor, elektrik 600 civarı ne etti ? 2k. Ee müdür ben seni bir dogalgaz bir elektrik parasına oturtuyorum ya yazık değil mi? Sadece biraz empati. Hükümegin gücü kime yeterse ona sınır getiriyor. Sen bir sorsana şu bakana Suriyeliye ev yapıyorsun bak ben ev sahibiyle mahkemelik oldum. Ev alamıyorum bana niye yapmıyorsun diye Sabaha kadar konuşsak bitiremeyiz hocam. Suçlu belli. Sık topuğuna ülkece kurtulalım