akilicaslan3 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kanun mu, hangi kanun? Şu koskaca memleketi batırdıktan sonra, ya biz gıda fiyatlarına %25 zam sınırı getiremiyoruz, eşya fiyatlarına %25 sınır getiremiyoruz, doğalgaza, elektriğe %25 zam sınırı getiremiyoruz. Ev fiyatları 2 milyon 5 milyon oldu sınır getiremiyoruz ama sen 2 milyona verdiğin evi %25 arttırabilirsin dedikleri kanun mu? Ben dişimden tırnağımdan biriktireceğim, köşeye bir tane ev koyacağım. Sen bana diyeceksin ki 2k para veriyorum. Devletin kanunu var al 500 lira da zam. 500 liraya bir ceket alabiliyor musun bir bak bakayım piyasaya. Kanuna uyacaksın he. Bir de bizim size eziyet ettiğimizi düşünüyorsunuz. Tamam kardeşim madem biz çok uçuk söylüyoruz rakamları değil mi? Yukarıdan uçuyoruz demekki sen bu kirayı her yerde bulabilirsin. Biz çok fazla söylüyoruz ya, ee Çık ? Bir adamın 2 milyonluk evine oturup 500 lira zam yapıp kanun var diyip adamın evine çökmek ne demek oluyor? Senin için konuşmuyorum genel konuşuyorum. Sizin tepki göstermeniz gereken ev sahipleri değil. Başımızdaki ekonomi cahilleri çobanlar. Vurmayı bırak cesaretin varsa ona tepkini göstereceksin.

Bir de ülkede her şey iyiye gitseydi diyorsun, bu memlekette şahin 150k olmuş. Sende bu dediğin lafa bir de ihtimal veriyorsun. Ev sahipleri paragöz değil, ama hayır kurumu da değil. Bir eve 2 milyon borçlansaydın. 2k ya kirayaa verseydin. Sonra kiracı Abiii kanunnn var al 500 lira deseydi görürdüm ben seni. Ne diyordu muhterem, Bekara karı boşamak kolayyyy
Memlekette şahin 150k Olduysa ben yapmadım o şahini 150k Dişinden tırnağından biriktirdiğin parayı ekonomisi anlık değişen ülkede gayrimenkule yatırma o zaman.
Dişinden tırnağından biriktirdiğin evi 400k'ya aldın evin oldu 3 milyon.
Evinin değeri 200k'ya düşse böyle carlayamazdın ama. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama kimse kusura bakmasın kanunlara paşa paşa uyacaksın canın istesede istemesede. Ha uymadın mı? Kiracınında kanunlara uymayası tutarda topuğuna sıkar evini ateşe verir o zaman ses edecek halinde kalmaz. Yürü işine hadi.