ekinonline adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
son 2 ayda 5 farklı adsense hesabına kimlik onayları + pin adres onayları aldım farklı farklı kişilerden. hepsi son 1 haftadır ban yedi. içindeki değerli sitelerde çöp oldu.

son 2 ayda forumdan farklı kişilerden aldığım xxx.xxx değerindeki 2 adet sitede geçersiz trafikten adsense hesapları ban yedi. muhtemelen bu ikisinin siteleri satın aldığım kişilerle alakası yok. bu kimlik onayı aldığım kişiler hesaba aynı ip'den girince "geçersiz trafik" bahanesiyle ban yedi bu sitelerde.

şubat ayında 2 bin liraya forumdan birine browser automation studio ile bot yaptırdım. 2 bin lira önden yolladım. programı teslim etmedi. forumdan da ban yemiş. whatsapp mesajına 1 aydır dönüş yapmıyor.

edit: özelden soranlar için buradan açıklayayım.
adsense hesaplarına aynı bilgisayardan, aynı ip'den vs asla girmedim.
asla bot tıklaması falan gibi şeyler yapmadım hiçbir hesapta. zaten hepsi kendinden google organik hitli sitelerdi.

Kurşun mu döktürsen hocam
Geçmiş olsun.
Bu aralar garip şeyler oluyor adsense tarafında. Benimde 7-8 yıllık hesabım banlandı.
1 tane vps ayarladım sadece adsense kullanımı için, yeni hesap ile devam edeceğim.
Size de bu şekilde tavsiye ederim. Adsense yi kendiniz açarsanız, hiç ip değişmeyeceği için risk minimum olur diye düşünüyorum.