Matriks adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
En ufak bir konuda bütün vatan hainleri hemen saldırıyor, Yetmez oğlum gücünüz kimin uşağıysanız gidin onun ülkesinde yaşayın burda havlamayın, Ekonomiymiş soğanmış bunlar vatan severleri etkilermi Çanakkalede üzüm hoşafı yiyip düşmana geçit vermeyenlerde vatan sever değilmiydi bizde Vatan millet için savaşıp şehit olan bir neslin torunu olarak sizinle savaşırız gerekiyorsa soğanda yemeyi veririz boş yapmayın. Kızılelma ve hürjet dahil tüm uçaklar teknofestte fetöcü ve pklı köpekleri çatlatmaya gitti.
Yine vatan haini olmuşuz arkadaş iyi mi..
Tüm okulları imam hatipe çevirelim diyen vekilin torunu Fransız koleji mezunu, gerekirse tüm evlatlarımı feda ederim diyen c.baskanının çocukları askerlik yapmadı, hepsi abd ve ingilterede okudu, fetöcü köpekler dediğiniz adamlar malum şahıs sayesinde palazlandı ve ülkede kök saldı, fetö kullanılarak bunların sayesinde fetöyle alakası olmayan varlıklı işadamlarına da çöküldü, fetöye methiyeler dizen bakanlar, milletvekilleri, malum zata yakın kişilere hiç bir işlem yapılmadı, komşularla sıfır sorun denildi ama her seçimde sadece koltuğunu korumak için bir komşu feda edildi, ülke tüm komşuları ile sorunlu hale getirildi, ülkeyi araplaştırmak için 1 e 5 üreyen mültecileri ülkeye bela etti..
Senin ülkenin değeri olan doktorlar, mühendisler Türkiye'de iş bulamayıp, emeğinin karşılığını alamadığı için beğenmediğiniz avrupa ülkelerine gidip taksi şöförlüğü, garsonluk, kuryelik yaparken sizin içiniz yanmıyorsa bana vatanseverlikten çanakkaleden falan bahsedemezsiniz.
Bir ülkede hayvanat bahçesi müdürü Tübitak başkanı yapılırsa o tübitakta yarışmada organik hoşafı birinci seçer, aynı yarışmada Tübitağın beğenmeyerek sıralamaya bile almadığı senin liseli gençlerinin geliştirdiği yengeç kabuğundan yarabandı projesi Amerika'da 1. seçilir ve o çocukları burslu olarak abd ye çeker.
Sadece Tübitak mı? Kızılay tam kadro yancının akraba kadrosu, ptt öyle.. yazacak çok şey varda anlayacak adam da lazım karşıda!
Umarım bir gün gözünüzdeki perde iner de utanırsınız.