Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Burası muz cumhuriyeti değil diyenlere sözüm Geriye Yürümezlik İlkesi ni araştırsın derim. Bu anayasa ve muhakeme usulleri kanunlarında açıkça açıklanmıştır. %25 kanunsa geriye yürümezlikte kanundur. Beceriksizliklerinin faturasını ev sahiplerine çıkararak saçma sapan hayatın akışında anlamı olmayan %25 ten fazla zam yapamazsın demek akıl fukaralığıdır. Topu taça atmaktır. Kiracıyı koruduğun gibi ev sahibinide korumalısın. Fahiş fiyat artışı yapılsın demiyoruz elbet ama gerçeklikten uzak olsada açıklanan resmi enflasyon oranı kadar artırılması gayet adilaneydi. Daha bir çok şey söylenebilir ama malesef dediğim dedik yaptığım yaptık bir yönetim anlayışında daha fazla yazmanın anlamı yok.
Sizin yerinizde olsam kiracınıza kibarca %25 zam kanunun yasal olmadığını adil olmadığını anlatırdım. Baktım bencil biri var karşımda ozaman dinsizin hakkından imansız gelir misali evi en üst tavan fiyatından satışa çıkarırdım ve olur olmadık zamanlarda evi satın almak isteyen adamlara gösterir dururdum. Bakalım nasıl oturuyorlar o kirada.