FBLL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayır bir de enflasyon, zamlar ne durumda gayet açık. Kimse bunu tartışmıyor. Ama her şeyin fiyatı artarken senin aldığın evin fiyatı da yerinde kalmadı yani. Kimse bunu konuşmuyor ? 1 birime aldığın ev in fiyatı aynı zaman içinde 5-6 birime çıktı zaten. Enflasyona ezilmiş olabilir daha fakirleşmiş olabilirsin. O zaman 2 ev sahibi olmayacaksın kimse kusura bakmasın. Sat evini nakite çevir. Daha iyi değerlendirme yolları var. Hoşuna gitmiyorsa o yoldan devam et

canfidelity adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kesinlikle katılıyorum hocam, kanun son damlasına kadar kiracının yanında. Adam bakıyor piyasada kiralar 1 ayda 2x yaptı hemen ağlanıyor. İlk söylediği şey enflasyon aldı başını gitti, param pul oldu. Yahu senin paran pul olduysa kiracının suçu ne ? senin evin değer kazanırken sorun yok kira bedeli çevre evlerde 2x yapınca ağlanıyorlar. Bu fırsatçılıktan başka hiçbir şey değildir. Bana göre asıl vatan hainliği budur işte.

Böyle ev sahipleri gördükçe o kadar çok mutlu oluyorum ki anlatamam, ağlamaya devam edin siz o garibanları ölseniz dahi çıkartamayacaksınız. Ahlaksızlar..
Ağzınıza sağlık.