Güzel konu
Forumda bir kültür oluşturmayı başardınız. Uzun yazsanız da konularınızı insanlar okuyor.
Sorusuna verilen cevapları bile okumayan adamların olduğu forumda takdire şayan bir başarı.
Umarım okuma alışkanlıklarımızla birlikte hoş görümüzde gelişir
fikirleriniz icin sevindim hocam
Sebebi çok belli takım tutar gibi parti tutma olayı var maalesef ki. Ben o yüzden nerde siyaset varsa ordan kaçıyorum. Çünkü siyasetin konuşulduğu yerde ayrım oluyor, kavga oluyor.
sadece parti degil, gercekten futbolda dahil, feminizim, hayvanseverlik, doga koruyuculari vsvs her anlamda inanilmaz agresif tavirlar var toplumda.
Malta'daki lgtb eyleminde canli sahitlik ettim, turkiyedeki kdr agresif tavir yok. benim buradaki en samimi komsularimdan birisi 60 yasinda gay bir terzi abimiz mesela. Onun yaptığı sakalari geyikleri Turkiyede bir mahallede yapsa adami katlederler, cunku herkes herkesi kendi kalibinda istiyor. Halbu ki dunya tatlisi bir adam, baba olamadigi icin cok uzgun, o kederini hayvan sahiplenerek geciriyor.
hic bir ulkedeki feministlerde turkiyedeki gibi erkek dusmanligi yok. feminist yorumlari okudukca yorumlarda, yemin ediyorum sunnet tramvasini tekrar yaşıyorum. o kadar cinsiyetci ve agresifler pek çoğu. kadin haklarini elbette bir kız babasi olarak en basta ben savunuyorum ama turkiyede olay erkek dusmanligina girmiş durumda...
hic bir ulkenin futbolunda sporunda bizdeki kdr kavga gurultu yok . ben besiktasta zincirli darp yedim derbi günü. o gun bugundur derbileri evde izlerim.
her anlamda ayrismamya ve kavgaya cok açığız
sag sol diye birbirini yiyen babalarimizdan farkimiz yok kisacasi