bayramin daha ilk günü dahil, bayram boyunca "dogalgaz meselesi" yüzünden birbirimizi yedik, forumda da durum benzerdi. konulari takip ettim, üzüldüm!

bizden neden bu kafayla bir cacık olmaz biliyor musunuz? birlik beraberlik yok çünkü.

ramazam bayrami gibi dini, ailevi ve dostluk duygularini pekistirecegimiz onemli gunde dahi dogalga mevzusunda birbirimizi yiyoruz

deprem gibi milleti gectim dunyanin kenetlendigi gunde siyasal rant kovaliyoruz, iktidar ya da muhalefet seviciligi yapiyoruz (siyasi emel tasimadan hak arayanlar sozum meclisten disari)

23 nisan gibi onemli bir milli bayramda r10 neden bunu kutluyor da onu kutlamiyor gibi abuk subuk fikirlere kapiliyoruz. tutup 23 nisanla kurban bayramini kiyaslayacak gerzeklige giriyoruz

arkadaslar pek cok avrupa ulkesi gordum, hristiyanligin en yogun yasandigi, bizden daha muhafazakar yerlerde de yasadim. inanın bana milli ve dini degerlerine cok daha baglilar ve boyle milli dini bayramlarda, gunlerde birbirini yemeyi birakip tek yurek bir toplum olabiliyorlar.

düzelmeye burdan baslamamiz lazim. birlik olmaliyiz!

lutfen sunu anlayin, vatan haini, bölücü bir zihniyette olmadigi surece, kendince vatanini seven ve kendi kriterlerince iyiliğini isteyen herkes birbirine hosgoru gostermedigi surece BIZDEN BIR CACIK OLMAZ

hıyarlar hiyar
yogurtlar yogurt kalir

orta asyadan bu yana, bu millet ne zaman ki tek yürek olabildi, ancak o zaman saha kalkti

ne tek basina alni secdede elinde tesbih olanlar
ne tek basina aydinim diye gecinenler kurtarabildi bu memleketi.

canakkale sehitliginde sadece sizin gibi dusunup inananlar yok unutmayin. farkli mücadeleler icin ortak paydada savaşan dedelerimiz var

tek yürek, tek bilek olarak basardik her zaman!!!

selamlar