enesphp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
stratejiniz bu ülke için çok geçerli hocam, sıcak bi muhabet ortamı oluştuktan sonra her yer tutar, başarılar
o sıcak muhabbet ortamını da siparişi zorunlu kılmayarak oluşturmayı planlıyorum. Self servis olacak starbucks gibi. Bir şey satın almayan en azından oturacak muhabbet edecek kafede arkadaşlarıyla ki kafe insanların aklına kazınacak

Albayraktech adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu devirde fiziksel bir dükkan açmak ne kadar güzel olsada, son sözü devlet baba söyler.
Derki bu paranın yarısını bana ver. O zaman işler sarpa sarıyor.
Ben olsam erotix shop açar internetten ayrıca satış yapardım. O bütçeyle maksimum verim buradan alırsın.
Hocam para kazansam yarısını vermeye dünden razıyım da bir de daha barista tutmak lazım onu nereden bulurum bilmiyorum

Orun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kaliteli ürün yelpazesi, uygun fiyat stratejisi, müşteri memnuniyeti odaklı hizmet ve dükkanın konseptinin devre uygun olarak ilgi çekmesi her kazanç kapısını aralar hocam
Dükkan rengini şu renk düşünüyorum hocam ve ışıklandırmayi çok fazla yapmayı düşünüyorum, milletin ilgisini çeksin ve sönük kalmasın. Mesela bazı kafeler akşam, karanlıkta çok sönük kalıyor ve insanları o kafeyi görmüyor bile