Respectt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba. - 2 derece miyop olmam nedeniyle 2019 Aralık ayında Ankara Veni Vidi Göz hastanesinde no touch lazer ameleyati oldum. Sağ gözde bombelesme var özel bişi yapcaz dediler normalde 3bin TL idi 10 bin verdim. Ameliyat sonrası 4 gün aşırı derecede göz yanması batması oluyor zifiri karanlıkta oturman gerek. 4 günü atlattın mı bidaha iyi ama no touch iyileşme süreci çok uzun 6 7 ayda anca iyileşti. Ve sonrasında tekrar aynı duruma gelmeye başladı doktor 2021 yılında sol gözü bidaha ücretsiz olarak çizdi şuan sol gözüm çok iyi ama sağ gözüm yine bozuldu. Sonuç olarak memnun kalmadım ama benm göz korneam ince olduğu mecburen no touch yaptırdım. Normalde göze kesi yapılandan olacaktım (adı aklıma gelmedi) 24 saat sonra düzeliyor ve işine devam edebiliyorsun. Ha bende böyle oldu diye sende de olacak diye bişey yok tabi. Muayene ol gözün hangisini destekliyorsa onu ol
Sanırım dünyagözü tercih edeceğim ve bahsettiğin excimer lazer göze kesi yapılan o diye okumuştum ama kafam karıştı çok fazla yöntem var en son çıkan yöntem smile korneam ince çıkmassa no touch yaptırmayabilirim
korneayı incelten şey lens ve gözlük diye biliyorum ikisini de kullanmadım ama