Herkese merhaba, yaklaşık 2 yıl önce forumdan bir kişi ile bir site için anlaştık ve süreç içerisinde toplamda 700 dolar dolandırılmış oldum. Kişi R10 dışında başka bir forumda freelance yada maaşlı olarak (tam bilmiyorum) çalışıyor. R10 a girmiyor girmediği için de ceza almıyor, ceza alsa da bu ceza umrunda değil çünkü zaten diğer forumdan sabit yüksek kazançları var. Dolayısıyla benim paramı vermiyor ve vermemesine karşılık hiçbir yaptırım uygulanmıyor. Kısacası bana verdiği zarar vs umrunda değil. 2 hafta önce benden şikayet konumu ve eksi trademi silmemi istedi. çünkü diğer forumda beraber çalıştığı iş arkadaşları R10 a da üyeymiş ve benim eksi trademi görmüşler. Arkadaş bu durumun diğer site yönetimine veya iş verenlerine gitmesinden çekiniyor. Borcumu 15 inde kapatacağını söyledi ama 24 ü oldu ne borç kapandı ne telefonlarıma cevap veriyor. Durum uzun veya kısaca bu şekilde. Sizce ben ne yapayım ? Nasıl bir hak arayışına gireyim ? Veya ne yapmayayım? Bu konuyu sırf 2 yıldır enayi yerine konmamı hazmedemediğim için açıyorum artık para falan umrumda da değil. Bana yaşattığı maddi manevi yıpranmışlık bana yeterli. Yorum yapan veya fikir veren herkese şimdiden teşekkürler. Hayırlı geceler.