lastasmile adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar. Reklam ve pazarlama ile ilgili bir ekip kurulacak ve yeni ekip arkadaşları arıyorum.
Ekibe katılacak kişilere kısaca yapılacak işten bahsetmek istiyorum, detaylı bilgi için ya da merak ettiğiniz/takıldığınız bir nokta olursa özel mesajdan sorabilirsiniz.
  1. İçerisinde telefon numaraları olan bir vcf dosyası size verilecek.
  2. Vcf dosyasını kullanarak tek tık ile, mesajları göndereceğiniz kişiler rehberinize geçmiş olacak.
  3. Rehberinize eklenen kişilere, önceden hazırlanmış olan tanıtım mesajlarını whatsapp üzerinden göndereceksiniz.
  4. Belirlediğimiz saatler içerisinde mesajlar gönderilecek.
  5. Mesaj gönderdikten sonra size geri dönüş yapan kişilere, yine önceden belirlenen şablon/kalıp mesajlar ile cevap vereceksiniz.
Özetle, Yaklaşık olarak 1000 kişinin olduğu bir vcf dosyası verilecek. Yani rehberinizdeki 1000 kişiye tek tek whatsapp üzerinden hazır mesaj göndereceksiniz.

Kazanç kısmında ise, gönderdiğiniz mesajlara geri dönüş yapan insanlardan hizmetimizi satın almayı düşünen kişiler üzerinden %8 satış payı alacaksınız. Bu oran ileride aktifliğe ve diğer hususlara göre artırılabilir.
Sorularınız üzerine Düzenleme :
"Hizmetiniz nedir" : Bir reklam platformuyuz ve reklam vermek isteyen müşterilere reklam hizmeti satacağız.
"Hocam %8 dediğiniz tutar neye tekabül ediyor" : Ortalama her müşteri başından 25-30 tl arası kazanç elde edilebiliyor, 1000 kişiden 50 tanesinin hizmeti kabul ettiğini varsayarsak bu durumda gün içerisinde 1500 tl bile kazanılabilir.

İş alımı : AKTİF
Hocam 05073796772 görüşme sağlayabiliriz. İyi akşamlar.