Merhaba qBr Develepor Geliştiricileri, Google Play Geliştirici hesabınızın feshedildiğini bildirmek için yazıyoruz. Fesih nedeni: Geliştirici Programı Politikaları ve Geliştirici Dağıtım Sözleşmesi'nin bu veya ilişkili, önceden feshedilmiş Google Play Geliştirici hesapları tarafından önceden ihlal edilmiş olması.
Geliştirici Hesabınızın, Google politikalarını ihlal ettiği için Google Play'den feshedilen diğer Geliştirici hesaplarıyla bilgi paylaştığına veya bunlarla ilgili olduğuna dair güçlü göstergelerimiz olduğu için bu işlemi yapıyoruz. Yaptırım Sürecimizde açıklandığı gibi, politikalarımızın tekrarlanan veya ciddi şekilde ihlal edilmesi, Google Play Geliştirici hesabınızın ve ilgili Google Play Geliştirici hesaplarınızın feshedilmesine neden olabilir.
Bu şekilde mail aldım hesap kapandı fakat daha önce herhangi bir hesabım yok nasıl bir yol izlemem lazım acaba varmı bilen
Sanırım forumda satılan reskinli uygulamalardan aldınız. Benim tavsiyem bundan sonra komple tasarımı sıfırdan giydirme yapmadan yayınlamamanız.
Bundan sebep banlanıyor hesaplar