rsmalee adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben trendyol satıcı firmayım satıcı firmadan her türlü kargo bedeli alınıyor 100 lira üstü desi bazlı 100 altında barem fiyat ile, senin sattığın gibi bende cat 6 kablo satıyorum metresi 12 lira ama bana maliyetinin 8 katı karla satıyorum ve 1 metre sipariş geldiğinde zarar ediyorum neyse ki 100 siparişten 5 tanesi öyle değildir senin sattığın malda kimse 3-5 tane almaz. Aynı fiyata herkes satmak zorunda değil dedin ya tişört satıyorum asıl isim 50 liraya da tişört var ben 280 liraya satıyorum ama adı sadece tişört malın iyisi kötüsü kalitesi baskı çeşidi bir sürü başka etkeni olan ürün. Dümdüz buz aküsü 9.90 varken 20 liraya başka kişiden alan mutlaka olur da ben ondan bahsetmedim ki senden alıp satma imkanı bırakamıyorsan neden senden alayım? Bir de bilgiçlik ağızla aforizma üretmek moda oldu herhalde 😀😀
EVET , son modaya çok uyarım.yakından takipçisiyim.

herkes trendyolda 20 ve üstüne satıyor.ben elimdeki ürünleri tüketmek için bu fiyattan yok pahasına satıyorum.çünkü işi bıraktım.
diğer yandan dümdüz buz aküsü dediğin ürünün fabrika çıkış fiyatı 14 tl dir.

Decotlanda : 2 adeti https://www.decathlon.com.tr/p/buz-a...m/_/R-p-310075 70 tl ye satılıyor.üstelik bunla mini boy.yani 175ml .benimkiler 400ml

t-shirtle mukayese edecek olursa , senin beğenmediğin bu ürün,t-shirt yanında kral kalır.çünkü bu ürün saf PLASTİK,yani petrol ürünü , yani Dolar demek. o yüzden üretim maliyetleri sürekli artar.
bu ürün birincil derecede eczanelerde satılır,hastalığın yoksa , buz aküsüne,sıcak torbaya ihtiyaç duyan biri değilsen mutlu olmalısın.sağlıklı oluşunu git 1 demlik çay içerek kutla.çünkü herkes sağlıklı değil ve bu şekilde tasarımı basit ama ciddi sağlık etkileri yaratan bir ürün.
yani git işine be kardeşim,git trendyol mağazanla ilgilen.ürün bu , fiyat bu,alan alır almayan yorum yapmaz.pazarlamayı da mı öğreteceğiz dedik