Biriniz linç yiyeceğim diyor diğeriniz kızacaksınız diyor. Yani her ikinizde söylediğiniz şeylerin yanlış olduğunun farkındasınız. Ama yine de yaptığınız şeyden geri durmuyorsunuz.
Üstelik yazdıklarınızın bir kısmı da yanlış. Elin suriyelisi ne zaman vatandaş oldu? Bir diğeri daha da komik 90'larda saldıramıyormuşuz, görüntü alamıyormuşuz.
Sayıyla mı geliyorsunuz anlamıyorum ki...
Anlama kıtlığın olduğu kesin. Linç yiyeceğim demekten senin düşüncenin doğru olduğu sonucunu çıkarman takdire şayan. İlla senin anladığın üslüpla mı konuşmak lazım. Elin suriyelisi halk değil mi ? Masum değiller haz da etmem onlardan ama ordunun böyle bir müdahalesine de asla onay vermem. Türk devleti türk milleti türk askeri hiçbir zaman senin gibi faşist bir kafada olmadı olmayacaktır. Bu dünde böyleydi yarında sen ve senin gibilere rağmen böyle olacaktır. İkincisi okuma zorluğu çektiğin belli. Orda ben görüntü alamıyoruz demedim görüntü aldığımız halde müdahale edemiyorduk dedim. O klavye başında ülke kurma ülke kurtarma ülke yönetme icraatlarınızı keşke siz ve sizin gibiler gabarda bizlerle beraber gece nöbetlerinde devriyelerinde gösterseniz de insanlar rahat uyusa evlerinde. Gelçi şimdi o beğenmediğiniz pasif ordu teröristlere güller!!!! atarak bölgeyi terörden arındırdı. Bölge artık petrol ve doğalgaz bölgesi olarak anılıyor. Biliyorum siz orda terörist olsa kesin ülkeyi savunmak için buradan bir konu daha açar bir mesaj daha atar ülkemizi korurdunuz.