C0S4R adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şimdi linç yiyeceğim ama bu yorumları yapanlara sormak istediklerim birincisi doğuda askerlik yapan biri olarak söylüyorum 90'larda teröristi görsen dahi görüntü aldım diyemezdiniz saldırmadığı sürece adamları bırakın vurmayı ateş dahi açamazdınızdan gelinen noktada girilemez denilen her yere giren ordunuzun durumu mu kötü ? Orada olanlar kaçakçılıktan geçinen yöre halkı. Tamam yaptıkları suç ama öyle asarım keserimlik bir durum değil. Kaç yunan uçağını vurmuşuz ki doğuda halkın üzerine ateş açılsın ? Ordunun işi öyle provakatif eylemlere girmek değildir.
KuSe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Belki kızacaksınız ama bende meslek içerisinde olan biri olarak şöyle söyliyim orta da bir kriz var bu krizi doğru değerlendirmek ve yönetmek gerekir dikkat ederseniz 2-3 personel var belli ki onlarda nöbetteller onlr müdahale edemez bilgi verir.Ki öyle yapıyor izlerseniz olaya müdahale edilse önceliğimiz toplu bir duruş sergileyip karşı tarafa kalabalık bir üstünlük sağlamak olurdu olayın belli bir bölümü çekilmiş atılmış ve orda nöbet tutan arkadaşlar havaya bile taciz atışı yapsa silahsız vatandaşlara yada insanlara TSK askeri sıktı derler olayı farklı yöne çekilmesi çok muhtemel olurdu saygılar.
Biriniz linç yiyeceğim diyor diğeriniz kızacaksınız diyor. Yani her ikinizde söylediğiniz şeylerin yanlış olduğunun farkındasınız. Ama yine de yaptığınız şeyden geri durmuyorsunuz.
Üstelik yazdıklarınızın bir kısmı da yanlış. Elin suriyelisi ne zaman vatandaş oldu? Bir diğeri daha da komik 90'larda saldıramıyormuşuz, görüntü alamıyormuşuz.
Sayıyla mı geliyorsunuz anlamıyorum ki...