hocam o adamlara siz ulaşamazsınız =) yeterli ciroya gelirseniz onlar sizi bulur.

tüm servislerin anabayisi diye bireşy yok, youtube un ayrı, instagramın ayrı, facebookun ayrı vs. zaten o altyapıları kurmak çok sorunlu ve pahalı işler bildiğim kadarıyla. şuan ana bayi olarak kabul edebileceğiniz siteler, bu işin tarlasından (gerçek sağlayıcılardan, üreticilerden) uygun fiyatlarla direkt alıp tek bir panelde birleştirip uygun fiyata satandır. bu tip paneller bu forumda da var zaten .

ha ben her servisin en ucuzunu bulacağım diye çok kasarsanız belki %10 ucuza getirirsiniz, çünkü birinin ucuza sattıgını diğeri biraz daha pahalıya satıyor, ama dağınık çalışırsınız ve %10 a değmeyecek kadar uğraşırsınız. ve yine diyorum ana sağlayıcılardan (tarlalardan) değil, ilk elden alan bayilerden toplama yaparsınız bu işi ancak.

zamanında bu konyuda karşılaştırma tabloları da yapmıştım. yurtdışında ana saglayıcı diye bilinen panelleri de eklemiştim tabloya. açık söyliyim forumda bilinen ve pek çok panelcinin de api bağladıgı smmturk vb. panellerden çok da ucuza getiremiyorsunuz. çünkü o adamların cirosuna göre alım gücüyle sizinkisi bir olmuyor.

en ucuz panellere bakın, zibilyon tane servis var, sebebi ilse her sağlayıcıyı ekliyorlar, zaten dikkatli incelerseniz sadece instagramda bile kaç farklı sağlayıcı var görebilirsiniz 3 aşağı 5 yukarı =) aksi takdirde bir panelde 3-4 tane instagram takipçi servisi olmazdı birbirinden farklı karakterlerde vs.

kısacası direkt tarlaya siz ulaşamazsınız, dediğim gibi sektörde belirli bir yere gelirseniz onlar size ulaşmaya başlar, çünkü sağlayıcı öyle aylık 3 -5 bin tllik satışlarla ugrasmazlar. aylık xxx.xxx bin tl cirolarınız varsa da size kendileri gelir bir şekilde