🚀 0-4 Saat içerisinde kişisel hesaplara mavi tik alabiliyoruz. İşlemin başından sonuna kadar ( mavi tik gelene kadar ) hizmet devam etmektedir.

🚀Hesaplar hakkında

✅ Herkesin diline dolanmış olan "Globaldan satın alıyoruz" sözünden ziyade gerçek kişiler tarafından açılıp meta kısmın aktif olana kadar kullanılmış hesaplar.Yani iki gün sonra ya da bir kaç hafta sonra hesabı geri almaz kimse.
✅ 0-4 saat içerisinde mavi tık garantisi. ( en geç 24 saat beklenir ve hesap geri alınıp ücret ödemesi yapılır )
✅ İşlemin başından sonuna kadar adım adım destek.

🚀 Şartlarımız

Mavi Tik işlem ücreti tek seferlik 7500 TL'dir
Mavi Tik Meta Verified yöntemiyle alınmaktadır ve aylık 350 TL abonelik ücreti vardır ( instagram tarafından alınıyor )
Sadece kişisel hesaplara alınıyor ( mevcut hesaplara meta olmuyor maalesef. )
Hesap için Kimlik üzerinde yazan Ad Soyad olmalıdır. Ekstra olarak kullanıcı adı, mail ve telefon no alınacaktır.
Ödeme alındıktan sonra işlemler başlar ( kişisel faaliyetlerime istinaden bazen 2 saat kadar rötar olabilir )
🚀 Başlayalım mı ?
Referansı benden yüksek olan ( en az 20 trade ) kişilere önce hesap teslimi sonra ödeme şeklinde yapabilirim. Bu hakkımda 3 kişi ile sınırlandırıp kullanıp kullanmama hakkı tamamen bana aittir.