Merhaba,

herkese iyi forumlar meta verifiedin forumda çok fazla ticareti dönüyor bunların içinde bende varım fakat artık fiyatların sürekli artış gösterdiği 25,000₺ bilene isteyenler olduğunu gördüğüm için sizlere kendinizin nasıl sekmenizi aktif hale getireceğinizi anlatacağım.

1 Hesabımda açmayı başardım kafamdan mantık yürütmüyorum.

1-Öncelikle sağlam bir usa,new zealand,austrila lokasyonlu windows server alıyorsunuz bu serverin büyük şirketlerden almayın azure gibi instagram yapay zekası bunları algılayabilir.

2- Aldığınız serverda hyper-v etkinleştirip sanallaştırmayı bluestacks tarzı bir emülatör kurun.

3- Ve en önemli nokta hesapları yeni açmayın eski tarihli hesap alın ben öyle yaptım.

4- Şimdi biraz sabır ve zamana bırakarak aldığımız eski tarihli hesapta her gün 1 foto ve 1 hikaye atın konum ekleyebilirsiniz ben ekledim

5- Dikkat etmeniz gereken şey hesapta türk hesaplarla etkileşim kurmayın hesaba bot takipçi atarsanız bot takipçilerinin usa olmasına dikkat edin yabancı sitelerden 4-5 dolara 200-300 usa gerçek takipçi alabilirsiniz . Yapay zeka takipçiye görede hesap lokasyonunu etkiliyor .

Ben size söz verdiğim gibi yöntemi bulunca paylaşacağımı söylemiştim ve sözümü tutuyorum 11. Günde kendim meta verified sekmemi açtım ondan öncede forumda satışa sunduğum hesaplar müşterilerimden aldığım hesaplardı.

Forumda bulunduğum sürece sosyal medya konusunda en iyi hizmeti vermeye çalıştım ve vermeye devam edeceğim kendinize iyi bakın