videovevideo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Virüs busd çekmeni bekliyor. Ben 10 busd çekmek istedim fazlası yok zaten. Diğer paralar 14 tane farklı coinde. Onu da yeni aldığım 3 commas bot almıştı zaten.

Ben bir adres yazıyorum emir veriyorum.

O sırada api benim 12 den fazla farklı coini busd yapıyor. Ve kendi *********** adresini yazıyor.

Ben 10 dolar çektiğimi zannederken arka planda 382 busda kadar dönüşüm yapıyor.

Bana gelen mailde onay kodu kocaman olduğundan ve 10 busd çekmek istediğimden üstteki küçük yazılı miktarı görmedim.
Ve onay kodlarını girdim.

Onay kodu hatalı uyarısı aldım. Meğer arka planda adamlar onay koduyla çekim yapmış.

Sayfayı yenileyince hemen bakiyeden durumu farkettim.

Eğer busd çevirme bu kadar hızlı yapılmasa para gitmeyecekti.
12 tane farklı coini 13 saniyede falan çevirmiş. Binance de bunu api ile olduğunu bugün söyledi.

2 tane coini çevirmede geç kalmış api. Google 2 aşamalı kod süresi doluyor çünkü.
64 dolar civarı işte o sayede kurtuldu.

Bu hızlı dönüştürmeyi yapan api de tesadüfen yapmıyor sonuçta dolandırıcılığın parçası.

ben 10 dolar çektiğimi zannederken mailde büyük kodu görüyorum üstteki 381 busda dikkat etmiyorum.

3commas hiç kullanmadım ama o firma bunu yapacak gibi durmuyor. Bu çekim işleminin tamamen API üzerinden olmadığı , virüsün bulaştığı kesin bence. Bu durumda bilgisayarınızda API'yi sakladığınız bir yer varsa veya API'yi kopyaladığınız anda saldırganlar bunu kendileri alıp kullanmış olabilir hocam.
Gönderilen adresi bir kontrol ettirin isterseniz, herhangi bir borsaya kayıtlı ise işlem sağlamanız belki daha kolay olabilir, soğuk cüzdan ise yapılacak hiçbir şey görünmüyor