Geçmiş olsun hocam Allah şifa versin. Panik atak da yaşıyor olabilirsiniz. Mutlaka bir psikoloğa da gözükmeniz de fayda var.
Ayrıca burun spreyini fazla kullanmamaya çalışın. Aşırı derece bağımlılık yapıyor. Annem 1 kış boyunca kullanmadan nefes alamadım. İlk başta burnu açıyor gibi oluyor ama kullanmayı kesince daha kötü oluyor.
Kloroben de dişler de sararma yapar. Ağız enfeksiyonu için veya diş taşı temizliği öncesi için kullanılır. Onun yerine Aksu ***** in kekik suyunu biraz su ile karıştırıp gargara yapabilirsiniz. Miktarı az tutun aksi halde mideye kaçarsa reflü yapar yakar mideyi.
Zaten geçen sene tanı koyamayınca psikolojik dediler psikoloğa yönlendirdiler anksiyete krizide olabilir dendi misol adında ilaç verdi ancak ne yazık ki büyük faydasını göremedim açıkcası ancak bu durum çok uzun aralıklarda oluyordu şimdi daha da kısaldı psikolojik bir durum olabilir evet ancak midem de bir sorun olduğu kesin bunu ramazanda net anladım, en azından problemi bileyim ben de ona göre hareket edeyim çok isterim