miracuzunlar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
24 yaşındayım, Geçen hafta mideme hortum attırdım 2 senedir mide problemim var ara ara vuruyor ve bendeki normal bulantı değil ayda 1-2 kez başıma bu durum gelmeye başladı hele ramazan ortasında ve sonlarına doğru daha çok normalde 7-8 ayda 1 kez geliyordu onu göz ardı edebiliyordum şuan artık edemiyorum şu sıralar hastanedeyim, genelde yemekten 1 saat sonra başıma gelen olayı listeledim;

Şuan kullandiğim ilaçlar;

Allahım kimsenin başına vermesin böyle lanet hastalığı direkt olarak hayata etki ediyor bu durum dışarda başıma gelirse acil'e gidip popodan iğne vurulmam gerekiyor yoksa dışarda bayılmaktan korkuyorum midemdem biopsi için sıvı alındı bu hafta belli olacak umarım hastalığımı öğrenebilirim çünkü yaptirmadiğim test kalmadı ultrason, tilt table'e kadar yaptırdım doktorlar bir sorunun yok dedi ama artık bir tanının koyulmasını istiyorum.

Bu durumdayken mecbur ilaç kullanacağız hocam istesek de istemesek de Allah sonumuzu hayır etsin.
Geçmiş olsun bende bunlara benzer şeyler yaşadım. Öncelikle korkma kalp krizi felan değil miden baskı yapıyor kalbine sanki öküz oturuyor o nedenle nefes darlığı bundan. Tabi uzun süre yaşayınca insan aha ölüyorum durumuna giriyor o nedenle baygınlıkta geliyor hepsi birbirini etkiliyor.
Ama kötü birşeyin yoktur çünkü bu nedenlerin çoğu basit gastrittende olabiliyor.
Çok çok geçmişler olsun.