Midem sanırım 2 yıl önce bozuldu bulunduğum şehirde bir sürü doktora gittim bir torba ilaç yazdılar 6 ay boyunca 20 küsür kilo verdim ekstra doktorlardan hastalık hastasısın sen sözlerini duydum Çikolatayı çok seven deli olan biriydim evde döner yapmıştı hanım onu 1 şişe süs biberiyle yedikten sonra 3 gün içimde ejderha var sanmıştım. Meğer midemin içi yanmış ve iltihaplanmış. Derken araştırdım tabi ilaçların yanı sıra doğal ilaçlarda denedim günde bazen gece yatamıyor acile gidiyordum 3 defa.
Bir doktor buldum prof. adam ilaçlara baktı şaşırdı bu kadar ilaçlık neyin var dedi endeskopi yaptı 4 ilaç verdi inanır mısın ilacı aldığım an midemde ağrıda felan herşey geçti. Tabi 10 gün düzenli kullanınca mide kendine geldi ama antibiyotikler alerji yaptı bıraktım.

Bu ramazanda yine mideyi sanırım bozduk aynı ilaçları alayım dedim özellikle antibiyotik anaflaksi olduk boğazım şişti 5 şişe serumla geri döndük hayata
Bayram sonu yine gideceğim aynı adama sorun aynı aradan 2 yıl geçti ama tek fark antibiyotiklere alerjim oluyor diyeceğim.

Mide aslında çok önemli bir organ o hasta olursa siz daha çok hasta olursunuz. Eliniz ayağınız boşalır . ne doyduğunuzu ne açıktığınızı bilirsiniz ekstra kalbinize bir baskı yapar ki sanırsınız kalp krizi geçiriyorum
RABBİM (c.c.) cümlemize şifa versin .