selimgezer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle Aziz Şehitlerimize ve 6 Şubat felaketinde vefat edenlere Rahmet, yakınlarına sabır diliyorum.
Rabbim mekanlarını cennet eylesin.

Normalde herhangi bir şey aldığım zaman biri sormayana kadar aldığımı paylaşmam fakat bu konuyu teşekkür borcumu ödemek için açıyorum.
Yaklaşık 1 yıl önce değerli @Guruicerik;'in davet etmesi sayesinde R10'a katıldım. Kendisine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum tekrardan.
Başlarda acemilik çektim, çok hatalar yaptım ve cezalar aldım (1 ceza daha alsam adıma bir çizik çekilecek)
Çok kaliteli ve bir o kadar kalitesiz insanlarla tanıştım, ticaret yaptım. Hatta ilk ve son kez malum Mustafa tarafından dol**ndırıldım.
Bir zamanlar maddi sebeplerden dolayı ürünlerini alamadığım markalarla iş birliği yaptım. Bir gece ansızın gelen depremle memleketimi kaybettim...
Her ne olursa olsun tüm ilişkilerimde saygımı korumaya özen gösterdim. Tüm ticaretlerimde de karşımdaki kişiye "Verdiğim parayı son kuruşuna kadar hak etti." dedirtmeyi ilke edindim.
Bilmeden kırdığım veya mağdur ettiğim olduysa affola.
Öyle böyle derken her gün ayrı bir şeyi tecrübe ettim. Çok şükür ilk üyelik zamanımda "Hayatta o kadar para vermem" dediğim ama şuan en mantıklı yatırım olarak gördüğüm Kurumsal Plus üyeler arasına bugün katıldım.
Benim için çok büyük bir başarı olan bugünde emeği olan herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Rabbim herkese hayırlı ve bereketli kazançlar nasip etsin.

İyi ki varsınız!
Hayırlı olsun