Merhaba, kazanciniz için tebrik ederim. Iki sorum olacak bu konu hakkında,cevaplarsanız çok sevinirim.
1) Özel değilse kazanclariniz ne seviyede, çok değişken mi (aylık olarak)?
2) Bu işi tam bir pasif gelir olarak görüyor musunuz, yoksa çoğunlukla aktif çalışma gerektiren bir iş midir?
Zamanında denemeye çalıştığım bir işti, Kanva'dan bir defter tasarlamaya calismistim ve devamini getirmemistim. Şimdiden teşekkürler.
Teşekkür ederim hocam, kazanç konusunda bir şey söylemek için çok erken stabil şekilde kitap atmaya yeni başladım diyebilirim iş güçten vakit ayıramıyorum.
Pasif gelir konusunda da şöyle söyleyebilirim, eğer belli bir sayıda kitap atarsan, evet, artık pasif gelir diyebilirsin ki benim de amacım bu
Anladım hocam, teşekkür ederim

Sizde işe girmeye değer m? ve içerikleri nereden hazırlıyorsunuz? Yada temin mi ediyorsunuz?
Girmeye kesinlikle değer hocam, her şeyden önce döviz kazancın oluyor ve bir süre sonra pasif gelir halini bile alabiliyor, örneğin bir satıştan rahatlıkla 5-7$ kazanca ulaşabiliyorum.
İçerikleri hem temin ediyorum hazır paket halinde hem de aynı zamanda yapay zekaya spesifik konularda çok güzel kitaplar yazdırtıyorum