Kardeşinin yaşı kaç bilmiyorum ancak 18 yaşındayım ve bu yollardan geçen biri olarak söyleyeyim.
İşler şirketleşmeye gelmediği sürece derslere odaklanmaya devam edebilecek kıvamda yani bir yandan yazılım/cyber sec öğrenmeye devam edip bir yandan derslerine çalışabilir. Bu da ailenizin gözünde problem teşkil etmeyecektir.
Ancak kardeşiniz kendisini çok geliştirip para kazanmaya başlarsa derslere odaklanamayabilir. Çünkü hem iş götürmek hemde okulla uğraşmak çok sıkıcı ve vakit israfı oluyor.
Siz kardeşinize hem normal eğitimine devam etmesi için moral destek verin okuldan kopmasına izin vermeyin aynı zamanda kendisinin bilişim sektöründe ilerlemesine izin verin.
Ufak bir detay daha bahsedeyim bilişim teknolojileri birilerinin teşviği ile değilde merakla kuracalayarak daha iyi öğreniliyor/çözülüyor. Bu nedenle kardeşinizi sık boğaz etmeyin kendi kararlarını kendi versin
benim aklımda böyle bir şey yoktu sürekli bilgisayarımda scriptlerle ilgilendiğini görüyorum bu sebepten dolayı yazılıma atılmasını düşündüm