Gençler güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim iyi ki varsınız, Teşekkürler R10.Net 💙
Kız aktif olmasına rağmen geri takip alamadım maalesef 🙂 Üzülmedim gönülde ne kopacaksa o olsun..
Hocam sevdiğim bir kız arkadaş yazınca siz bizde haliyle aşıksın zannettik kusura bakma. Kız normal arkadaşınsa sorun yok zaten sorarsa açıklamanı yaparsın pek önemseyeceğini düşünmüyorum.
O da insan değil mi hocam? Erkekler olarak nasıl bir psikolojiye girdiysek sürekli kendimizi ezikliyoruz. Boş verin hiç kafaya takmayın. O düşünsün

Ben kız arkadaşlarımın profilini fullüyorum

Kim ne anlarsa anlasın o çekinsin boş verin

Kimse sizden değerli değil
Bu işlerde yarın yokmuş gibi yaşayın çok kafaya takmaya gerek yok

Takip like alev falan pata küte devam.
ben niye utanıyorum abi o benden utansın onun benden üstün olan tarafı ne?
Sana kendini bu kadar değersiz hissettiren hayat utansın.
Aman hocam ne olacak at tekrar takip isteğini, takipten çekinilir mi yahu
Bende bir şey var sandım. Utanılcak bir durum değil ki 😄
Aşkta utanma olmaz. Tekrar istek atıp konuşun derim. Ben de zamanında faceden yazmıştım birşey düşünmüyorum demişti. Ertesi gün yemekhanede karşılıklı yemek yedik iki arkadaş gibi.
Hocam madem kızı beğendin git açıl kıza birkaç gün sonra sen açılamazsın başkası açılır kızı takar koluna önünden geçer daha çok koyar insana. En fazla seni reddeder sende önüne bakarsın olur biter. Şu an da zaten açılmadığın için kızla beraber olma şansın yok açıldığında yine bir ihtimalin var eğer kabül ederse ne mutlu sana.
Ben de derdim var sanıyordum ya ne dertler varmış