Arkadaşlar eğer içerik oluşturmak bu kadar zor geliyorsa web sektörüne girmeyin. Bu tür uygulamalar sadece zaman kaybı olur. İnsanları bu tür uygulamalara yönlendirip para ve zaman kaybetmesine vesile oluyorsunuz.
Yapay zeka da olsa hiç bir zaman bir insanın kurduğu cümleleri kuramaz. Daha önce belki makarasına ben de olumlu şeyler yazmışımdır hatırlamıyorum ancak uzun vadede sizi hayal kırıklığına uğratacak ve sitelerinizin trafiğinin sıfırlanmasıyla sonuçlanacaktır. Sonra gelip burada güncellemede ziyaretçi sayım sıfırlandı diye mesajlar atacaksınız.
Eğer içerik üretmek için vaktiniz yoksa bu işe hiç bulaşmayın. Bu işi ya layığı ile yapın ya da yapmayın. Bu bir rest değil kimse yanlış anlamasın. Google'da sıralamaya girmenin bu kadar zor olduğu bir dönemde bu işi layığı ile yapmayanlar sadece zaman ve para kaybeder. Boşu boşuna kendinizi yıpratmayın.
Spam yok mu peki? Arkadaşlar evet google da spam siteler var ama bunlar türkçe gibi hem nüfusun kalabalık olduğu hem de ekonomik değerin düşük olduğu yerlerde vardır diye düşünüyorum. Çünkü Almanca, ingilizce gibi ticari getirisi yüksek olan dillerde arama sonuçlarında bu tür web siteleri ile karşılaşmanız mümkün değil.
Kaliteli iş yapan uzun vadede her zaman kazanır.