D3veloper adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tabi ki haklısınız bu zaten her zaman savunduğum bir düşüncedir. Aksini iddia etmiyorum.

Seni gayet iyi anlıyorum. Sorun yaşamışsın ve bu yüzden sinirlisin belediyeye. Benim asıl değindiğim nokta bunu icraatler ile bağdaştırman. İbb'de otobüs kontrolleri zaten rutin olarak yapılıyor. Belediye istemesi taktirde bütün araçları yenileyebiliyor fakat bir 2. El çöplüğü yaratıp eski araçları heba etmemek ve parayı gereksiz yere harcamamak için açıkça reddetti. Araç arızasının erken giderilmesi konusuna gelirsek evet eskiye göre daha geç gideriliyor. Sebebi ise önceki yönetim zamanında çekici hizmetinin onlarca kat fazla fiyatı ile albayrak grubuna verilmesiydi. Evet AKP li belediyelerin icrattleri fazla neden mi akpli belediyelere yapılan destek daha fazla. İstanbulun üzerindeki yapıyı kontrol eden sadece ibb değil. Ulaşım ve altyapı bakanlığından tutun kültür ve turizm bakanlığına kadar olan bakanlıklar ile birlikte projeler geliştirilir. Bu bakanlıkların kime ait olduğuna değinmeme gerek yok sanırım. Tekrardan yaşamış olduğunuz mağduriyet için geçmiş olsun diyorum. Şikayetinizde size de hak veriyorum
Anlayışınız için teşekkür ederim. Yanlış anlaşılmasın ben X parti Y parti tutmuyorum. Bunu bir önceki örneğimde yazdığım gibi Ankara'da mesela ( kuzenlerimden biliyorum ) şuanki yönetim eskisine göre kat kat iyi. Yani sizin dediğiniz gibi X - Y parti karşılaştırması yapmıyorum ben. Ha genelleme belki doğrudur belki değildir, onu bilemem .
Fakat ben de halkım, siz de halksınız. Siz örneğin mesela ekonomiden sikayetci oluyorken ben hem bundan, hem de istanbul ulaşım ve icraatsizliğinden oluyorum mesela. Aynı zamanda İstanbul'da ki halkı da savunmuş oluyorum yani bir nevi
Demek istediklerim doğru anlasılmıstır umarım, kaliteli sohbet için teşekkürler.