Düşük yaratılışlı vatandaşlarımız eleştirmeyi, itirazı öğrensinler önemli olan o bana kalırsa. Bırakın eleştirsinler bu şekilde ilerleyebilir ülke.
Tabi ki haklısınız bu zaten her zaman savunduğum bir düşüncedir. Aksini iddia etmiyorum.
Eğer İstanbul'da yaşıyorsan ve toplu taşıma kullanıyorsan, önceden bu kadar sorun olmuyordu. şuan 19 yaşındayım 10 yaşımdan belki daha erken beri toplu taşıma kullanıyorum.
Nedense son 3 4 senedir sürekli araçlarda sorun oluyor, sürekli.
Sana anlaman için çok somut bir örnek vereyim;
R10 buluşmasından 22 de ayrıldım. Buluşma yeri ve metro marmatay arası 10dk yoktur
Normalde metrolarla gittiğimde evde 2 saatte gitmiş olmam gerekiyor, hatta Google dan baktığımda da 1 saat 45 dk yazıyordu.
Ama ben eve 01.30 da vardım.
Gelen araçlarda hep arızalı bir sonraki dediler, M3 de ( durak isimlerini bilmiyor olabilirim ) 3 metro geçti, 4. ye binebildim. 8 dk bekleme + 10.3 = 38dk burdan gitti. ( 10 dk her metronun gelme süresi sabit )
M7 de 3. metroya binebildim. Buna da hadi 20dk diyelim.
Yani ne oldu? Kafadan hayatımdan 1 saat çalındı çok temiz şekilde.
daha somut ornek vereyim mi bunun bayramla ve ücretsiz olmasıyla alakasının olmadığının?
Seni gayet iyi anlıyorum. Sorun yaşamışsın ve bu yüzden sinirlisin belediyeye. Benim asıl değindiğim nokta bunu icraatler ile bağdaştırman. İbb'de otobüs kontrolleri zaten rutin olarak yapılıyor. Belediye istemesi taktirde bütün araçları yenileyebiliyor fakat bir 2. El çöplüğü yaratıp eski araçları heba etmemek ve parayı gereksiz yere harcamamak için açıkça reddetti. Araç arızasının erken giderilmesi konusuna gelirsek evet eskiye göre daha geç gideriliyor. Sebebi ise önceki yönetim zamanında çekici hizmetinin onlarca kat fazla fiyatı ile albayrak grubuna verilmesiydi. Evet AKP li belediyelerin icrattleri fazla neden mi akpli belediyelere yapılan destek daha fazla. İstanbulun üzerindeki yapıyı kontrol eden sadece ibb değil. Ulaşım ve altyapı bakanlığından tutun kültür ve turizm bakanlığına kadar olan bakanlıklar ile birlikte projeler geliştirilir. Bu bakanlıkların kime ait olduğuna değinmeme gerek yok sanırım. Tekrardan yaşamış olduğunuz mağduriyet için geçmiş olsun diyorum. Şikayetinizde size de hak veriyorum