Yorumumu siyasi olarak algılayacaklar varsa direkt engel atsın. Akşam akşam kimse kimseyle uğraşmasın. Yazdıklarım İSTANBUL içindir. Siz SİYASET yapacaksanız ANKARA da CHP yi savunduğumu da biliniz.
Herşey çok güzel olacak diye geldi, hiçbir icraat yok. Yapılanların hepsi ama hepsi AKP döneminden.
Yanlış anlaşılmasın, burada X parti şu parti vs. savunmuyorum. Buradaki önemli olan şey HİZMET arkadaşlar. Hükümet değişir, devlet ve halk kalır.
Hiçbir hizmet olmadı, ekstra bir proje yapılmadı. Tek yapılan esenler otogarı, birkaç " halk lokantası " ve AKP zamanında yapılan metrolarin açılışı
Yahu M7 yi korona zamanında açmadı, kaç ay geciktirdi. Sebep olarak da saçma şeyler söylediler. Benim en çok işime yarayan hattı.
Yazılacak çok şey var da, neyse.
Kardeşim 5 yıl esenler otogarı etrafında hayatım geçti. İnan o otogar tek depremde gidici altı çürüklerle dolu tek yapılan boya oldu o kadar. Bu konular bence siyaset üstü olmalı otogar senin benim herkesin ihtiyacı için kurulu bir yer ve burdaki sıkıntıları söylemekte siyaset olmamalı