Bilirkişi rolü yapacak bir prof. doktor öğretim görevlisi bekliyordum ki siz geldiniz.
İnsanların hakemli dergilerde yayınladığı akdemik makaleleri küçümseme haddine nereden varıyorsun?
Dandik bir ünide sallamasyon bir bölümden mezun olan herkes bilirkişi oluyor maşallah, neyse sana çok kısa bir cevap vereceğim. Bir konuda yapılan tüm araştırmalar aynı sonuçları veriyorsa elle tutulur önemli şeyler vardır.

MistikBilgi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Komik bir durum gerçekten. O platformda makale yayınlamak, tez yayınlamak ya da yayınlanmasını sağlamak sizce çok mu zor? Orada yer alan makaleler kesinlik, doğruluk mu içeriyor?
Gösterge bilim alanında yapılmış bir analiz yayınlandı, bir akademisyenin çalışması yayınlandı o analize göre X filminin afişinde, o kişinin çalışması ile aykırı anlamlar barındırıyor sonucuna ulaşıldı, şimdi bu bir kanıt mı var ediyor?
Hastalıklı, ön yargılı bakış açından kurtul deyip bir tez-akademik çalışma paylaşmanız gerçekten ne derece bilgi sahibi(!) olduğunuzu gösteriyor.
Zira o platformda yer alan makaleler akademik çalışmalar, tez çalışmaları, bitirme çalışmaları ya da benzeri bilimsel kanıt olma durumundan uzak çalışmalardır.

Kadın sürücü kavramında "kadın" kelimesinin öne çıkarılması etik olmamakla birlikte, bayan kelimesinin kullanımına karşı çıkılması da feminist bakış açısından ibaret değildir.

Ben size tez ya da akademik çalışma atmayacağım. Google malumunuz okyanus adeta bilgi konusunda, sizde 2 kulaç atıp, gereken bilgiye ulaşabilirsiniz.