Merhaba arkadaşlar, Hayalimdeki işi buldum, iyi güzel, her şey iyi güzel ama bu sefer de ailem beni umursamıyor bile, ya abi ben daha ne yapayım allah aşkına ya? işimi bulmuşum hala daha destek olacaklarına köstek oluyorlar, abi olay o kadar tezat ki, mahalledeki yeşil satıcısı bile bana güvenirken ailem güvenmiyor, olum bu baya şaka lan, komik olmayan kocaman bir şaka, neyse içimi döktüğüme göre anlatabilirim galiba, arkadaşlar artık gram umudum kalmadı ciddiyim, galiba kredi çekmem gerekecek, ula o kadar zorlanıyorum ki, hayır abi, elimdeki eşyayı satayım diyorum, satacak dükkan bulamadım çevremde... :/ yani kısaca mal gibi köşeye sıkıştım ve cidden sinir bozucu bir durum...

yardım etmek isteyen ulaşabilsin diye açıyorum, cidden lanet olası bütün iş planı kafamda deli gibi dolaşıyor, beynim çıldırıyor resmen yapamadığım gerçekleştiremediğim plana her saniye... :/
Bu arada birazdan dışarı çıkıcam, son bir şey deneyeceğim, merak eden olursa diye diyorum, 4 çeşit malzeme ki bunun içinde sadece kahve ve bir takım reklam malzemeleri var, birer üründen toplam 4 ürün 400TL tutuyor haberiniz olsun, yani yardımcı olmak isteyen olursa falan açığım yardımınıza...