sizdeyiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu e-posta, yayıncı hesabın (Yayıncı Kodu: ) AdSense program politikalarımıza uygun olmadığını tespit etti ve sonuç olarak devre dışı bırakıldığını belirtmek için gönderilmiştir. Bu nedenle, AdSense'e bağlı olarak çalışan ürünler (ör. AdMob ve YouTube) üzerinden reklam yayınlama ve para kazanma öğelerini devre dışı bırakılacaktır. Tüm yayıncılarımızı program politikalarımıza uygun olup olmadığını tespit etmek için düzenli olarak inceliyoruz. Yakın zamanda yapılan bir incelemede uzmanlarımız, yöneticilerimizin aşağıdaki politikalara uymadığını tespit etti: Tespit edilen korumalar: Dürüst olmayan davranışlara imkan veren: Aşağıdaki özellikleri taşıyan içeriklere izin verilmez: Kullanıcıların başkalarını yanlış yönlendirmesine yardımcı olan. Bilgisayar korsanlığı ya da program kırma yöntemleri tanıtan ve/veya gizli yazılımlar, sunucular ya da web sitelerinde değişiklik yapmaları ya da onları yetkisiz şekilde kaldırmaları için gereken yönergeler ya da ekipmanları sağlayan. Politikasının tamamı (örnekler dahil) Yardım Merkezi'nde görünümü.

Hesabımı kapatmış admob nedeni zararlı yazılım diyor böylr birşey yapmadım. Açacaklarını da düşünmüyorum ama içeride kesinleşmiş kazancım vardı acaba yatar mı
Hocam geçenlerde console hesabım kapandı diye konu açmıştınız. Bana da öyle oldu önce console kapandı bi kaç gün sonra admob kapandı. Kesinleşmiş kazanç da 1 ay sonra kadar yattı. Adsense de bakiye ekside gözüküyordu yatmaz diye düşündüm ama yattı.