hocam 6 gün önce bende adsense yüzünden ban yedim içinde admobdan kesinleşmiş kazancım vardı gelen maile göre
Alıntı
"Geçersiz trafik ve/veya yayıncı politikalarımızın ihlali nedeniyle devre dışı bırakılan yayıncılar, gelirlerinin geçersiz olarak tanımlanmamış bölümü ile ilgili yapılacak son bir ödeme için uygun olabilirler. Hesap devre dışı bırakıldıktan sonra, bu son ödemenin (uygun durumlarda) hesaplanabilmesi için 30 günlük bir ödeme bekletme işlemi uygulanır. Bu 30 günlük dönemin ardından, varsa kalan uygun bakiyenizi görüntülemek ve bu bakiyenin ödemesini düzenlemek için lütfen http://www.google.com/adsense adresini ziyaret edin. Geçersiz trafik ve/veya yayıncı politikası ihlalleri nedeniyle son bakiyenizden düşülen tutarlar, uygun ve mümkün olduğu durumlarda etkilenen reklamverenlere geri ödenir. "
diyor normal şartlarda bu günlerde yatması gerekti ama bakalım 30 gün sonra görücez muhtemelen ve adsense yüzünden yedim ama asıl kazancım admobdandı ve kesinleşmemiş kazanç vardı o para kesinleşmiş kazanca geçicekmi acaba ayın 1 inde bilmiyorum onuda bekleyip görücem pek ümidim yok ama