macbook adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam dediğiniz gibi yaptım fakat o yuvasından çıkacak gibi oldu. Yani kafasını çevirirken gövdesi de dönüyor mu onu göremiyorum kör noktada. Herneyse dediğiniz gibi yaptım ama sesi hala alıyorum. Acaba delik olan yerden boş hava çıkabilir mi?
Bu arada konuda yazdığım buzlanma 1 saattir yok. Şuan kaputu açınca sesi alabiliyorum ama aşırı şekilde az. Ve bu ses 1 saattir çok az.
Gövdeside dönüyor. Sonuna kadar çevirdiğinizden emin olun, tamamen sıkın o valfi.

Kaçak olan yerden hava gelemez, sadece lpg kaçağı olur. Eğer ses devam ediyorsa tankta lpg bitmemiş sadece basıncı azalmıştır. Kaçak olan yere bir poşet parçası yaklaştırın muhtemelen buzlanır.

Vanayı sonuna kadar sıkmayı deneyin, ses kesilmeden yola devam etmeyin. Tehlikeli bir durum. Ses kesilir ama koku devam eder bu konudada endişelenmeyin.

Ekleme: Vanayı tam anlamıyla sıktıktan sonra ses 1 dakika kadar devam edebilir. Lpg'yi tanktan kesiyoruz ancak tesisattaki lpg boşalana kadar ses yapmaya devam edecektir. Vanayı sıktıktan sonra bir süre bekleyin ses kesilmeli.