Merhaba arkadaşlar tecrübelerimi sizlerle paylaşmak isterim.
Finans sektöründe ciddi kazanç olduğunu fark etmiştim 1 yıl evvel ve bu işe girmeye karar verdim çok riskli bir sektör ve rakipler şampiyonlar ligi
Neyse bir hevesle domaini aldım kurulumumu yaptım ama elimde bir veri olmadığı için sizlerinde bildigi sağdan soldan toplama piyasa verilerini entegre ettim.
Site dışardan çekilen piyasa verileri ile çok kasıyor ve yavaştı bunu çözmem lazımdı kafaya koymuştum bi kere hemen hız optimizasyonunu en ince ayrıntısına kadar çözdüm.
Kendi farklı tecrübelerime dayanarak iç seo olayınıda hallettim ve çıtırdan içerik girişlerimi yaptım.
Sitede aslında umut yoktu çünkü gerçekten rakipler şampiyonlar ligiydi sadece birinden 1 tanıtım yazısı almaya kalksak en az 5 6 bin lira ödeme yapmamız gereken siteler rakipler.

Kararlıydım bazı noktalarda dışardan yazı almak istesemde yazar arkadaşlar beni üzüyordu yada bana denk geldi bilemiyorum kendim yazmaya başladım.
Yaklaşık 3 ay kadar haftada 2 3 yazı yazdım kendi zevkime göre kelime analizleri yaparak tabii.
Sonra nedense terzi kendi sökügünü dikemez misali işler güçler derken siteyi atıl duruma getirdim bu arada news kaydımı adsense onayımı vs hepsini almıştım.

6 Aydır ilgisiz çöp diye kenara attığım sitenin verileri beni şok etti megerse hit paylamaları yaşamışım aylık 1,5MİLYON ziyaretçi dağılım ise MOBİL %68 Diğeri Masaüstü
Çöp siteden 100 lerce binlira kazanamadım paralar çöp olmuşş..

Dün tarafıma bir mail gelmişti maili yollayan ise..
Okan Özdemir
Türkiye Geliştirme Müdürü, TradingView

Diyorki kardeşim bizim widgetimizi kullanıyorsun izinsiz haberin olsun.

Hemen cvp yazdım derhal siliyorum ben verileri x firmanın sitesinden ücretsiz aldım kullanıyorum.. veee sildim hemen herşeyi sorun yaşamak istemiyordum çöp site için...

Dedim siteye bi bakayım sağını solunu kurcalarken gözlerime inanamadım çöp diye atılan kenarda duran site türkiyede marka olan haber siteleri kadar hit alıyor ve ben bunun için birbir efor sarfetmedim.. Sadece hızlandırma işlemleri ve iç seo + kendi özel bir kaç sitemden besledim hepsi bu

Bügünde cevap geldi tekrar şu nazikliğe ve anlayışa bakarmısınız.

Buradan TradingView 'e çok teşekkür ederim.

Site ismi vs sormayın lütfen vermeyeceğim.