thats adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Harika cevap ve emek için teşekkür ederim.

Zaten ciddi anlamda titiz ve profesyonel davranmaya çalışıyorum. Şuan 3 projem aktif ve 100 adet adsense sitesi yapmak istiyorum. Maliyet olarakta ciddi maliyetler harcıyorum. 3 proje için totalde 80 bin gibi. 100 siteye çıkınca bu riski taşımak istemediğim için bu konuyu açtım. Tekrardan çok saolunuz.

Şöyle bir sorum var ben evet tüm sitelerimi özgün ve profesyonel bir kadroya yazdırıyorum. Ama auto spinnerlar ile rss ve feedleri açık sitelerden haber çekerek yayınlayan ve adsense kabul alarak reklam geliri elde eden kişiler var etrafımda. Bu uzun vadede bir ban sebebimidir?
Ban sorun Değil hocam ben defalarca full kopya içerikle yapıp sattım aldım elimden hesap çok geçti. Şimdi iki seçenek var adsense hesab alıp satacaksanız sıkıntı değil ama siteden para kazanayım kafasındaysanız bot ile haber çekme veya şu ara moda olan satış yapılıyor ama hızlı içerik yazan chat gpt botlar falan siteye hit vs katmaz belki onay aldırır ama onda da ince detaylar var onay için. Hele site yeni ise açıkçası çok para kazanmak zor iç linkleme önemli. Ben 40 makale ile günlük 500 hit ulaşıp sattığım site oldu. Ama 8000 haber içerikli sitem vardı günde 10 kişi zor giriyordu. Bir sürü etken var domain otoritesi , sektör , rakipler vs vs.