umay3707 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sahte tıklama botları , kendi reklamınıza tıklama , Vpn ile reklama tıklama, grup kurup sitelerde reklama tıklama vs. Aynı tarayıcıda aynı kişi üzerine adsense hesapları . Hesapların biri giderse hepsi gider. Mesela organik hit 20 kişi sosyal medya yönlendirme 10000 kişi ise geçersiz trafik uyarısı reklam kısıtlama yersiniz. Yapay olan herşey adsenseden ban yemenize sebep olur kısacası. Herşey etkili reklam yerleşimi bile önemli. Unutmayın siz adsense için denizde bir damlasınız onun için önemli olan reklamveren şirketler. En küçük hata da hesabı bu yüzden banlar geçer çünkü reklam dünyasında tekel
Harika cevap ve emek için teşekkür ederim.

Zaten ciddi anlamda titiz ve profesyonel davranmaya çalışıyorum. Şuan 3 projem aktif ve 100 adet adsense sitesi yapmak istiyorum. Maliyet olarakta ciddi maliyetler harcıyorum. 3 proje için totalde 80 bin gibi. 100 siteye çıkınca bu riski taşımak istemediğim için bu konuyu açtım. Tekrardan çok saolunuz.

Şöyle bir sorum var ben evet tüm sitelerimi özgün ve profesyonel bir kadroya yazdırıyorum. Ama auto spinnerlar ile rss ve feedleri açık sitelerden haber çekerek yayınlayan ve adsense kabul alarak reklam geliri elde eden kişiler var etrafımda. Bu uzun vadede bir ban sebebimidir?