Hocam sorunuzun cevabını bulduğunuza sevindim.

Ancak, sizin ifade ettiğiniz gibi "bir spam yapma yönteminden" bahsetmedim. Teknik bir konudan bahsettim.
Teknik bir konu olarak ele aldım ve daha hızlı, daha kolay, daha ekonomik ve ergonomik nasıl yapılabileceğine bir perspektif katmaya çalıştım.

Sanırım sizin Amazon bulut servisleri hakkında bir fikriniz yok. Çünkü önceki cevabın içine (bkz: lambda) ifadesi bırakmıştım.
Orada, anlattığım şeyin bir SPAM tekniği olmadığını anlamış olmanız gerekirdi.

Eğer siz, size anlatıldığı hali ile bu yönlendirmeleri manuel ve sabit tanım şeklinde yaparsanız ve bunlar da binlerce olursa, o sunucudaki Runtime Resource Consuming ve Load Balancing olayını kontrol edemezsiniz.

Ve dolayısı ile sisteminiz iki aşamada kesin olarak patlar.

1) DNS Servisi ilk ayağa kalkarken, canlıya geçme ve koşma esnasında,
2) Her gelen farklı çağrıya ayrı ayrı yönlendirmeler yapılmaya başladığında

Bu durumda, CORE sisteminiz yavaşlar ve siz de yüksek kaynak tüketiminden dolayı çözüm aramaya başlarsınız. Ve büyük ihtimalle sorunun, yaptığınız DNS wilcard tanımlarından olduğunu anlamazsınız.

Eğer, barındırma sunucunuz bir Amazon AWS sunucusu olursa, DNS yönetimi için Amazon bir de API hizmeti sağlar.
Lambda hizmeti ise tam da sizin istediğiniz uygulama için programlanabilir bir hizmettir. DNS yönetimi, API'ler sayesinde programlanabilir.

Bu sayede de, çağrı ne zaman gelirse herhangi bir X to Action Kod Bloğu ve dolayısı ile diğer bağıl teknik olaylar yalnızca o zaman çalışır.
Yani, Wilcard domain tanımı tam da o esnada yapılır ve yalnızca o aksiyon anında çalışır. Böylece ihtiyaç kadar kaynak tüketilir.

Her ay, 1 milyon "action for call" için, bu servisi kullanmak için ücretsizdir.

Sanırım siz teknik bir yazılımcı değilsiniz ve önceki cevabımı da bahsettiğim şeyi anlamadığınız için yanlış yorumlamış olmalısınız.

Selamlar.