temedha adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ülkemizin doğalgazı aranıp bulunmuş ve kısa zamandan karaya bağlanmış,1 yıl boyunca da her ay mutfak ve sıcak su için harcanan doğal gaz üçretsiz olmuş,ve 1 ay tamamen üçretsiz olmuş,bunun neresi anlaşılır değil
herşeyden önemlisi de Türkiyemizin cari açığına her yıl 15 milyar dolar katkısı olacak,dışarı bağımlılığın yüzde 30 zu azalacak
bir insan muhalif olabilir iktidarı sevmeyebilir ama gurur duyacağı şeyleri bilmesi gerek
valla hocam aynen bende katiliyorum muhaliflik ile vatan hainligini karistiriyorlar halbuki ne de guzeldi Deniz Baykal zamani muhaliflik bile seviyeli bilgili meclis oturumlari olmasi gerektigi gibi yurt icinde muhalif yurt disinda devletinin arkasinda dururlardi herkes Tayyip den sonra boyle oldu diye dusunuyor gelin birde Kasetci kilictaroglundan sonra ve oncesine bi bakin ulkedeki siyaseti de sokaktaki seviyeyi de ulke disi kepazelikleride bence tek sebebi o malesef evet sagci bir gorusteyim evet bir kisi bukadar uzun sure kalmami yonetimde bende bu nu dusunuyorum ama bu demek degildir ki dogalgaz bulununca yok cikaramaz cikarsa zarar ettirir diyenlere oy vericem araba yapinca laf edenlere yurt disindan para dilenenlere iki kelimyi bir araya getiremeyenlere Meral Akşener i sindiren Muharrem inceyi sindiren Ekrem imamoğlunu küçülten Deniz Baykal gibi büyük bir Siyasetçiyi haince ihanet edip arkasından bıçaklayan bir adama oy vermeye mecbur birakilmicam lutfen siyasi tartisma icine girmeyelim ben kimseye laf demiyorum sizi hedef de almiyorum ben hepimizin bir seye mecbur birakilamicamizi savunuyorum adaylara benim lafim siz formdas arkadaslarima degil sahsilestirmeden fikirlerinizi soyleyebilirsiniz tabiki zevk ve memnuniyetle dinlenirim