Diyenler parti lideriniz ve onun pesinden gidenlern çoğu. İllet zillet diyenler bu ülkeye kötü örnek oldu zaten. Halkı birbirine düşman etti. Kutuplastirici söylemleri yeter. Yarin muhalefet bu ulkenin basina gelsin iktidar olsun. Ulkeyi adam gibi yonetmesin ben eleştirir oyumu da yine muhalefete veririm. Ben realistim. En azindan muhalefetin iktidar oldugunu gorup onlarinda icraatlarıni görmek istiyor insanlar.
Rahatsız etmedi.
Normalde okur geçerim böyle şeyleri ama uygun olmayan bir konu var ortada,her zaman böyle deniyor bunun üstüne nasıl son dakika milletin oy pusulasında aklına kazır ve getiririz diye planlar yapıyorlar resmen neden kış başlamadan önce böyle bir şey yapmadılar yazın olacağını seçimin herkesin biliyor kışın çalışıyor bu doğalgaz yazın ne işimize yarasın.
1 yılık doğalgazın kis yaz farki yok sonucta 1 yil ama o 1 aylik ücretsiz doğalgaz yazin verilecekse uyutmacadan başka bir şey değil.
Aynen ama aslında o 1 yılında farkı var bizim için 3 ay boyunca çoğu kişi yayla ve köylere gidiyor.
anladım siz sirkten falaj geliyorsunuz. Çünkü konu siyasetten uzak dedikçe biz vatan haini dediler diyorsunuz
neyse komik insanlar iyi geceler dilerim size