Kendisini tanımam ancak adını çok duydum vBulletin ile ilgili olduğumdan geçenlerde
@anaxagoras; hocamın eklenti desteği için araştırma yaparken ve eskiden popüler zamanlarında vBulletin destek sitelerinden de coder olarak hatırlıyorum. vBulletin 3.8 için zaten doğru dürüst responsive tema yapıp paylaşan çıkmadı. R10'da olduğu gibi bir paylaşımı olsa bence herkes onu kullanır. Google için biraz sıkıntılı olabilir ama ben saygı duyuyorum şahsen tercihinize, başarılar dilerim.
Arkadaş o sloganı neye göre koydu bilmiyorum hocam ama dikkat ederseniz Türkiye'nin önde gelen forum sitesi dememiş, Türkiye'nin önde gelen
genel forum sitesi demiş. R10 genel forum mu? Donanımhaber genel forum mu? Kendilerini kıyas ettiği sektördeki büyük sitelerle kategorik olarak aynı değil. Genel forumlar hep böyle çünkü
@DenqeSiz; hocamızla da yukarıda mesajlaştığımız üzere sosyal medya bu kültürü neredeyse yok etti. Bu arada dediği kelime de zorluk olarak kolay bir kelime sayılmaz SEMrush üzerinden isterseniz bakın. Hatta ben desteklemesi için
@Canakkaledeyiz; hocamdan keyword domain satın aldım. Yani yüksekten uçan bir söylemde arkadaşlar bulunmamışlar. Direkt bu şekilde yermek ve şevk kırmak bence çok doğru olmayabilir. Olmayan bir şeyi söylememiş.
dostum türkiyede önde gelen forum sitelerini bana sayarmısın? forum tr donanım haber r10 ee forum hayal bunların içindemi? hedef koymamış arkadaş direk demişki ben türkiyenin en önde gelen genel forum sitesiyim. okumak bu kadar zor değil!