Xenforo forumlarım ve xenforo teknik bilgim cem yılmazın espiri konusu yaptığı o kendini kurtaracak kadar biliyorum şeklinde kendi alanımda bir şeklim var.. R10' dışında yardımcı olduğum arkadaşlar az çok benim vbulletin hakkında düşüncelerimi bilir (3.xx sürüm) Eski efsane sürümlerin bugünlere taşınması emek verenlerinin olması çok güzel bir'şey... Teknik konuşulacak bir konu değil.. Arkadaş davet etmiş tanıtım yapmış.. Destek çıkmak isteyenlere bir selam konusu açıp merhaba demesi her foruma olduğu gibi vbulletin forumunada katkı sağlayacaktır..

Genel forum alanında kendi alanını oluşturmuş belirli genel forum title başlık sıramasında kısa sürede güzel yer edinmiş... Üyelerle'mi başarı belirlenir yapılan verilen emeklerle mi orası tartışılır.. Bir webmaster sitesi değil.. Genel forum sitesi diyerek bastıra bastıra belirtmişler söylemişler.. Teknik alanıyla ilgilenen kişide uzun süredir tanıdığım başarılı bir arkadaştır.. Hayırlı uğurlu olsun diyorum burdan'da zaten aktif takıldığım üyeliğimin bulunduğu yer..

Eskiye nostalji yapmak isteyen gelsin sevişelim.. Ortamı güzel çakalların olmadığı bir mekan.. @juzk aklıma geldin kardeşim sende vaktin olduğunda uğra istersen senide kardeşim yaptım kendime ... Senin site gözlemlerin yerindedir dışardan bakınca bir fikrin yorumun oluşur kafada.. Senide bekleriz (avukat abin karşılar)