Chatgptnin hangi sitelerden copy paste yaptığı deşifre edildi,
washington post kopyalanan sitelerin
bir kısmını yayınladı, içinde yok yok, hemen siz de kontrol edin, eğer siteniz mevcut ise dava açabilirsiniz.
Dipnot: oldu canım, ben de bir bot yapıp r10.net kopyalayım sonra foruma gitmenize gerek yok buyrun dünyanın en gelişmiş webmaster botu deyip premium üyelik satayım, avrupa birliği de bu vurgunculuğa inceleme başlatı, yakında davalar başlar.
Reddit falan şimdiden sözleşmelerini güncellemiş, bizdeki bilgileri izinsiz botlara dahil etmek suçtur diye, dolaylı olarak google da yakında yasaklar "telif izni alınmamış içerikleri kullanmak yasaktır" diye.
Düzenleme: Chatgpt üzerinden sağlam satış yapanlar var galiba, ilk chatgpt konumu açtığında sen gelip ''sen anlamazsın yahu, ben 15 yıldır yapay zeka üzerinde çalışıyorum'' dersen, ben de nerde benim fikrimi destekleyen yazı varsa getirir buraya eklerim, washington post paylaşmış yazıyı yani benim fikirlerimi destekler şekilde, hala geçmiş açtığım konuları ss alıp beni aşağılıyor paşam, yok sana faydası mı var yok zararı mı var muhabbeti yapılıyor, tamam kardeşim daha açmıyorum bu konuları, siz satışlarınızı yapın, elbet yakın zamanda ciddi yasaklar gelince beni hatırlarsınız
https://www.washingtonpost.com/techn.../#lookup-table