Her yayınlanan ürünün satışını yapmak bu kadar kolay olsaydı keşke. 1000 kişi sorar 1 kişi alır ya da almaz. Eğer ürününüzü anlatmaya sabrınız / tahamülünuz yok ise sık sorulan soruları ilan sayfanıza eklemenizi öneririm. Ben ilk defa youtube kanalı ile ilgili bir konuya mesaj yazdım ama bu forumda ilk defa böyle bir cevap görüyorum

Neyse size bol kazançlar dilerim.
Hocam size özel yazılmadı üzerinize alınmiş gibi olmuşsunuz ama kusura bakmayın, biri yazmış mesela hala satılmadiysa özele PM ciddi alıcıyım gidiyorum özele kanal linki atıyorum adam bana görüldü atıyor tamam diyelim beğenmedin yani görüldü ne hocam bir cevap versene hayır aradığım kanal değil, işime yaramaz, bu şekilde cevap verseler bile razıyım hadi onu geçtim
Bunun dışında iki arkadaşla wpden konuştuk biri çok çok olumlu bakıyordu sabah birkaç soru sorup kapora aticam sonra elden hallederiz fln herşeyini anlattım kanalın vs sonra sabah yaziyom cevap yok akşama yazıyorum cevap yok , yok yani bir niyetiniz yoksa insanların vaktini neden çalıyorsunuz , bunun dışında bı arkadaş daha yazdı oda aynı işi farklı bir mecreda yapıyormuş oda çok olumluydu sonra dönüş yapcam dedi şimdi yazıyorum mesaja bile bakmıyor, yani açıkçası hocam satıcı olmam bir durumu değiştirmez ,orda size özel bir tavır koymadım sizden önce yazan 10-20 kişiye attım kanal linki size yemin olsun 1-2 kişi dönüş yaptı işime gelmiyor diye yaw diğerleri neden o zaman istiyor bu linki hadi istiyor neden hayır demek bu kadar zorlarina gidiyor.
Kısaca üstünüze alındıysaniz kusura bakmayın ama olay bu.