Lordexe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir şeyler katılabildiysen mutlu oldum öneri vermek istemezdim senin kaderini kendin çizmeni istiyordum ama dayanamadım en zevkli en güzel işlerden birisi tasarım sektörü hayallerini tasarla bakalım ne kadar güzel hayallerin varmış görelim.
Ben ara sıra hobi amaçlı grafik işlerine bulaşıyorum en azından kendi işlerimi görecek derecede yapıyorum. Sanatına ve ruhuna güveniyorsan bir şeyler çizmeye şimdiden başla Youtube ve sosyal medyalarda programları nasıl kullanacağın hakkında bilgilendirici çok şey var biraz pratik ve biraz emek ile güzel şeyler çıkarırsın ilk başlarda yorucu geçebilir ama emin ol hiç sıkılmadan yaparsın ilerde ise elin daha pratik olmuş işi kapmış müşterinin dilini anlıyor olursun ve gerek müşteri memnuniyeti gerek yaptığın işlere attığın imzalar ile güzel yerlere gelirsin. Şimdi diyeceksin burda o bölüme girince sayısız tasarımcı var işte bu hataya düşme herkesin nasibi kendine. Neden beni tercih etsinler demek yerine her zaman neden beni tercih etmesinler demeyi tercih ederim şimdiden başarılar diliyorum
aslında yazılım alanına odaklanmak istiyorum ama bu ara o da çok popüler yazılım alanında da web sitesi oluşturabilmek isterim sayfadaki reklamlardan para kazanabilmek isterim bakalım hayırlısı diyelim güzel dileklerin için teşekkürler