Karadağ'da şirket içip orada hayat kurmak mı ? Yoksa Amerika'da turist olarak gidip belli bir süre kaçak olarak bir hayat kurmaya çalışmak mı ?
Sizce bu iki seçenekten hangisi daha mantıklı ve siz olsanız hangisini, neden yapardınız ? Malum ülkemizde ki olayları az çok biliyorsunuz bu yüzden maks. 1 sene içinde gitme düşüncem var. Gece olunca düşüncelere daldım ve yine bir hayale düştük yorumlarda buluşalım
Genel olarak şöyle bir algı var AMERİKA'ya gidiyorsun abi uber fln anlarsın ya bak millet çalışmıyor biz çalışırız abi katlanırız nerelere katlandık abi. Bu kafa çok yanlış amerika'yı hayat anlamında çok büyütmemek lazım herkes aha bak yaşıyorum bu hayatı derken kötü tarafı'da bir o kadar olan bir ülke.
Karadağ'da şirket ortalam 2500 Euro'ya açılıyor bilinen türk muhasebecilerde orada işlev görüyor.
Yapacağınız işin içeriğine bakar. Gidipte karadağ' da buradaki gibi bir esnaf olarak çok kazanmayı bekleyemezsiniz.
Kumarhane ve zenginlerin çoğunlukla olduğu bir yer.
Mücevher - altın gibi içerikler orada ilgi alaka görüyor yada lüks araba kiralama vb.
Eğer ben bunlarla uğraşamam ders isenizde zengin hanımefendiler için güzellik salonları iş görüyor güzelde kazandırtıyor. Orada kazanır burada yersin yada karadağ'da rahat bir hayat sürersin vb . vb.
Ben karadağ'da olmayı seçerim.
Eskiden olduğu kadar Amerikaya gitmek pek kafada iyi bir şekilde canlanmıyor.